Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vicces történetek

Huhuhu...ha ezekre emlékszem vissza szét röhögöm magam!Itt a legelső történet!

Ez a nap ugyanúgy kezdődött mint az összes többi: unalmasan és fáradtan!Szomorú voltam mert a barátaim megint mással játszottak és rám se ügyeltek.De a Zoli kedves módon odajött és azt mondta-Bad boys,bad boys Rita haja dús mint a rántott hús!

Itt a második történet:

Ez még harmadikban történt év végén habár akkor én már nem voltam ott ezt a Szandi mesélte.Nos úgy kezdőtött hogy reggel csengetés előtt a Zozó hülye módon ráugrott a Pósa hátára mire a Pósa odafingott egyet a Zoli meg ezt mondta-Fúj!Gondoltam hogy ez a bűz nem a szádon jött ki!-Hát ilyen az élet Zozó !

Itt a harmadik történet:

A Szandival lementünk cukorkát és kicsi állatfigurát venni.Azután átmentünk a játszira.Felmásztunk a mászóka tetejére és elkezdtem énekelni mire a Szandi elővette a telóját és felvette az egészet.Mire észrevette a Szandi hogy észrevettem hogy ő videózik erre bemondtam a kamerába-Nem nyilatkozok!!!

 Itt a negyedik történet:

Egyik szünetben,amikor tesire öltöztünk a Nagy Gergővel elkezdtük mondogatni a "zöld erdőben jártam"-ot.Erre a Nagy Gergő-Zöl erdőben jártam,szavazófülkét láttam.Le lettem fizetve,szavazhatok a FIDESZ-re!

Matek órán csend van mindenki a feladatot csinálja.A Zoli felugrik a padból és ilyet szól:Én most megyek X faktorba!

Erre a tanár:Rendben a folyosón van az X faktor!

A zoli:Tényleg? és kivonult a teremből!

 

Ilyet szól a zoli:A papagájunk szereti a túrós tésztát!

Én:Mért?

Mert kirepült a kalitkábol az andris épp túrós tésztát evett és így csipegette vele együtt...

Én:És?

...aztán felérepült és odatojt!